Lyckligare finns nog inte

Allt är så sjukt bra just nu. Alltså verkligen. Jag tror jag är den lyckligaste på hela jorden. Jo jag måste nog vara det. Idag har jag blandannat fyllt i lite papper till mitt nya gymnasium. Juste. Jag kom in på mitt förstaval. Det som jag har oroat mig så mycket för, om jag ska komma in eller inte. Men jag gjorde det! Jag kom in! Så i höst hittar ni mig på Marina Läroverket.

-

Sen är allt annat sjukt bra också. Jag är så förbaskat lycklig!

-

Nej nu ska jag itne ta mer av er tid.


Du är bäst

Jag är den lyckligaste tjejen i hela världen.
Du gör mig till den lyckligaste tjejen i hela världen.


En prickig giraff

Idag är en bra dag. Vet att jag skrev det igår med. Men idag är lite bättre. Det finns anledningar till det.
-
Idag ska jag packa. Imorgon beger jag och min far oss till Ljusterö med el barco. Ska bli lite kul ändå. Första båtturen och allt. Kommer förmodligen ta 59252827 år för mig att packa. Jag hatar att packa. Borde börja nu, eftersom att packa inte är allt som jag ska göra idag.
-
Vi hörs sen.

Den har ju inte så mycket med inlägget att göra. Men den är fin.


Rosa tuggummibubblor

Sitter i min ensamhet på mitt rum och smaskar tugummi. Pratar med Sara om helt ovesentliga saker. Funderar på vilken film jag ska kolla på. Tänker igenom dagen. Hur underbar den har varit. För det har den. Det har inte hänt så mycket. Jag konstaterade precis att jag är sjukt trött i benen. Har gått typ hela dagen. Ska jag kolla på the notebook? Pretty woman? A walk to remember? Ja jag känner för någon lite tjejig film. Tror jag.


Idag är en bra dag

Idag är en bra dag. Det har jag bestämt.
-
Ja. Det kan bli bra. Det kan verkligen det. Jag hoppas verkligen det. Jag vill verkligen det.


Bilden har inget med inlägget att göra direkt. Men jag tycker att den är fin. En arkivbild.


Jag gillar mitt rum

Jag städade det i förrgår.
Dammade, damsög, tog bort alla kläder från golvet, tog bort allt från min "garderob" osv.
Nu gillar jag mitt rum. Jag älskar mitt rum. Jag kan äntligen andas i det.
Yes.
Min nya favoritplats.

Dream Belive Faith Love

En del av orden på mitt armband.

Jag vill skriva. Men vet inte om vad. Eller jo jag vet. Men kan inte. Det är bra. Det vet ni som orkade läsa det förra inlägget. Det är förjävla bra just nu. Jo det är verkligen det. Idag är en bra dag. Det har jag bestämt.


Sara

Hon bad mig uppdatera. Så varsågod.

Har sommarlov. Har gått ut grundskolan. 10 år i samma skola, men aldrig mer igen. Har nog inte fattat det än. Vet inte om jag någonsin kommer att göra det. Jo, kommer jag nog. Men frågan är bara när. Jag mår så bra just nu! Allt är verkligen på topp! Höjde mig med 25 poäng på en termin! Ganska sjukt, för att vara mig. Jag är glad. Sen är det massa andra saker som är bra just nu. Allt. Verkligen allt, eller det får jag reda på snart, men som det ser ut just nu så är det bra, kommer bli bra. Jag ser ljuset liksom. Inte döden, inte det ljuset. Utan ljuset som jag har väntat på. Ljuset i mitt liv. Ja, jag kan nästan ta på det. Nästan. Jag vet inte ritkigt vad jag pratar om. Men jag mår bra. Det är huvudsaken.
-
Såg på bio idag. Insåg att jag är sjukt trött, för jag somnade nästan. Inte så att bion var dålig, absolut inte. Men att jag tänker mycket just nu, kan inte sluta tänka. Min hjärna kokar. Den tänker på exakt samma sak hela tiden och det är dig. Ja, det är sant. Jag låter som en löjlig Shakespere (jag kan inte stava till honom och orkar inte kolla upp det) men det är faktiskt så. Konstigt va. Jo lite kanske. Jag tänker så mycket att jag inte sover så bra. För jag är halvt vaken hela tiden. Ojojoj. Det är verkligen inte att leka med alltså. Det är helt sjukt. Att jag spelar upp alla scener hela tiden om och om igen, tröttnar aldrig. Alla bra scener. Alla de bra scenerna som har hänt mig den senaste tiden. Man ska inte tänka, man ska bara göra. Jag försöker, jag försöker att inte tänka, men det är svårt.
-
De kommande veckorna ska jag bara vara med mina absoluta favoritpersoner. Hela sommarlovet, med människor som jag älskar. Ska bli så fantastiskt bra!
-
Jag skriver bara om bra saker, men det är för att det bara händer bra saker just nu! Åh!
-
Jag ska jobba lite nästa vecka, ska bli ganska kul faktiskt. Jag ska sjösätta jollen också! Båten är redan sjösatt, jag och far min åker ut till Ljusterö med båten på onsdag. Det är där som vi sjösätter jollen. Även där som vi kommer att fira midsommar. Jo, men det ska bli skönt att bara släppa loss, åka runt med jollen. Känna farten, se hur solen speglar sig i vattnet. Det är där jag hör hemma. Eller ja, det är där jag släpper allt. Allt verkligen.
-
Nu har du lite att läsa.


Om jag säger att jag tänker på dig hela tiden

Vad säger du då?
-
Det är iallafall det jag gör, jag tänker på dig hela tiden.

Synd

Började dagen i Kista Centrum med systern min, hon skulle köpa klänning så jag var snäll nog och följde med. Efter några timmar där så mötte vi upp Lovisa i sollentuna centrum. Det var meningen att jag och Lollo skulle klippa oss, men ingen ville ta emot oss, så vi lämnade centrum efter nån timma utan att ha uppnått vårt mission. Nu ska jag och Hallie vara lite tjejiga och raka benen å lite sånt. Om ni skulle undra. Är lite rädd att jag ska raka bort min bruna färg på mina ben bara...

När du ser på mig, jag skakar

Uppe med tuppen idag. Tvättade håret och nu sitter jag och äter lite god frukost.
-
Sista riktiga skoldagen idag, wow men härligt. Efter skolan ska jag och min far fixa min dator, ladda över alla bilder och saker som jag behöver och vill ha. Denna dator lämnar jag nämligen in på måndag. Ska bli skönt. Det kanske blir lite dålig bloggning då, eftersom jag ska ha en annan dator, men den har för litet minne för alla mina saker. Så jag kommer ju inte ha några bilder.

Det går inte att ladda upp bilder.

HO HI HO

Hemma nu, från en riktigt underbar vecka på mallis med underbara människor. Jag kan berätta allt lite eftersom i inlägg eller nåt, det hände ju ganska mycket, eller kanske inte, jag vet inte riktigt. Nejmen glad är jag iallafall! Jag saknar redan alla väldigt mycket.
-
Om ni undrar rubriken så är det Nathalie Tom Nicoline, det är våra ninjanamn enligt någon bild på facebook. Ja ninjas är vi. Fast Tom är mer Obelix <3 Nivet klumpig, söt osv. Haha han säger förövrigt Obelix väldigt roligt. Óblélíx på ett ungefär, om ni förstår. Jag säger mer OOOOObelix.

RSS 2.0